Background Image

Πλατφόρμα Τουρισμού ή απλά ένας Τουριστικός οδηγός?

η TRAVEL TOUR GUIDE  σας απαντά…..

 

Όλοι μας ,κάποια στιγμή ,είχαμε την ανάγκη,να περιηγηθούμε σε έναν τουριστικό οδηγό..σε έναν ταξιδιωτικό ηλεκτρονικό κατάλογο για να πάρουμε πληροφορίες σχετικά με ταξίδια,προορισμούς ή απλά να κλείσουμε ένα δωμάτιο για τις διακοπές μας.

Ζητήσαμε πληροφορίες ,εξερευνήσαμε sites και κάποιες φορές χαθήκαμε η και βαρεθήκαμε σε δαιδαλώδεις και χαώδεις αναζητήσεις..Οι συνεχόμενες αλλαγές στον τομέα της αγοράς ,της τεχνολογίας αλλά και του Διαδικτύου.εν γένει,άλλαξαν ελαφρώς ως και πολύ θα λέγαμε,τα δεδομένα των ερευνών .Τα κοινωνικά δίκτυα ,οι λεγόμενες Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης ,έχουν επιβάλλει πλέον το δικό τους καθεστώς …

Απαιτητό και απολύτως απαραίτητο ,η συνεχής αλληλεπίδραση των social media με τις Πλατφόρμες Φιλοξενίας Επιχειρήσεων και δή Τουρισμού ..

Άρα ένας απλός Τουριστικός οδηγός αναβαθμίζεται step by step σε Πλατφόρμα Τουρισμού σύγχρονη και έτοιμη να προσφέρει φιλοξενία -hosting- σε όλες τις επιχειρήσεις Τουρισμού, ένας τομέας ιδιαιτέρως απαιτητικός διαδικτυακά και όχι μόνο .

η  TRAVEL TOUR GUIDE σας καλεί να επισκεφτείτε την σύγχρονη πλατφόρμα της για ιδέες και λύσεις σε ότιδήποτε άπτεται του Τουρισμού..

ιδέες για καταλύματα,ξενοδοχεία ,ενοικιαζόμενα δωμάτια

ιδέες για ενοικίαση σκάφους αναψυχής ,αυτοκινήτου κτλ

σχεδιασμός για τις διακοπές μας μέσα από μια μεγάλη συλλογή best choice επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα..

Επιλέγουμε και προτείνουμε για όλους εσάς ,με best choice ένδειξη ,την δική μας πρόταση ….Με ποιότητα και συνέπεια στις υπηρεσίες μας και φυσικά προσιτοί σε όλους εμάς και εσάς..

Keep Following Us

visit

  www.traveltourguide.gr

*/
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email