Οι καλύτεροι ξενώνες στην Παυλιανη | Best hotels Pavliani

Μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Οίτης ,λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Λαμίας, δεσπόζει ένα γραφικό χωριό προικισμένο με όλα τα χαρίσματα της φύσης η Παύλιανη. Απέχει 30 χλμ. Από την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και είναι κτισμένη σε 1.050 μέτρα υψόμετρο στις καταπράσινες από έλατο πλαγιές της Οίτης .

Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο, φτιάχτηκε με μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον ο “Ξενώνας της Κατερίνας”
που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη διαμονή στον καθαρό αέρα και το οξυγόνο και προσφέρει την ηρεμία και τη χαλάρωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο άνθρωπος της πόλης.

Η παραδοσιακή φιλοξενία σε ξεχωριστή οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα στους πεντακάθαρους χώρους του Ξενοδοχείου θα σας ενθουσιάσει. Στην παραδοσιακή ταβέρνα του ξενοδοχείου θα γευθείτε ντόπιες λιχουδιές και φυσικά όλα τα κρέατα της περιοχής, μαγειρευτά ή της ώρας.

ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΗ – ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ – Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ – BEST ACCOMMODATION PAVLIANI FTHIOTIDA – VACATION – WEEKEND PAVLIANI GREECE – O XENONAS THS KATERINAS – ROOMS TO LET PAVLIANI

#ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΗ #ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ #ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
#ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ #ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΗ #WEEKEND PAVLIANI
#ACCOMMODATION PAVLIANI #BEST GUESTHOUSE ANO PAVLIANI #GUESTHOUSES PAVLIANI
#Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ #ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ #ΞΕΝΩΝΕΣ ΛΑΜΙΑ
 
 
2231083009, 6977829162-, 6978812316
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 
 
 
*/
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email