Background Image

ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το στολίδι του Ιονίου…..

Το πιο μεγάλο και όμορφο νησί του Ιονίου,που κοσμεί εκπληκτικά την  Δυτική Ελλάδα μας..Διαθέτει μια ιδιαίτερα κομψή παρουσία και αίσθηση λόγω της ιστορίας της..ένας κοσμοπολίτικος αέρας και ένα elegance που σε συνεπαίρνει..Περιζήτητος προορισμός πολλών και δικαιολογημένα .

Όλο το νησί διατηρεί ζωντανά τα ενετικά στοιχεία και η Παλιά Πόλη έχει ανακυρηχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιστιστικής Κληρονομιάς.Ιδιαίτερο κόσμημα το παλιό Φρούριο που επιβάλλεται να επισκεφτεί κανείς..

 

 

  ΜΗΛΟΣ

Η Αρχόντισσα του Αιγαίου

τεράστιας σημασίας αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς το νησί της Μήλου,πατρίδα της περίφημης Αφροδίτης της Μήλου.Διαθέτει υπέροχες εξωτικές παραλίες που νομίζει κανείς οτι βρίσκεται στο πιο περιζήτητο κοσμοπολίτικο θέρετρο του κόσμου..οι περισσότερες είναι  προσεγγίσιμες με σκάφος ,διαθέτουν άγρια ομορφιά ,απαράμιλλη ….νερά καταγάλανα και μοναδική γαλήνη …

Αξίζει να επισκεφτείς το Κλέφτικο και το Τσιγκράδο για μπανάκι,ενώ το Σαρακήνικο θα σου πάρει το μυαλό άπο  την άγρια ομορφιά ανάμεσα στους κατάλευκους βράχους….

υπέροχο φαγητό και Διαμονή

hotel Galini ,Restaurant Galini,Milos Cyclades

Δυό εξαιρετικές επιλογές ,για Ιόνιο και Αιγαίο ,που μπορεί κανείς να επισκέπτεται και να απολαμβάνει κάθε στιγμή χαλάρωσης….

 

Για αυτά και άλλα πολλα ακόμα ,stay tuned on TRAVEL TOUR GUIDE

JOIN US    www.traveltourguide.gr

 

*/
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email